Våra stjärnor


Koppla in oss och koppla av

Vi på Linserv brinner för öppen källkod. Vi vill hjälpa företag som förlitar sig på en väl fungerande IT-verksamhet att dra nytta av fördelarna med öppen källkod. Företaget har funnits sedan 2002 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Vi är idag 22 anställda med 6 olika kulturella bakgrunder organiserade i 3 företag med kunder i hela Norden, Euorpe, USA, Australien och Sydafrika. Ett litet företag med ett stort fotavtryck!

Vi värdera följande värden högt i all vi gör - open mind, team spirit, fair play.

Vill du vara en del av vårt team? Vi letar alltid efter människor med nya idéer, erfarenheter och energi. Om du gillar nya utmaningar, vill testa något nytt och uppskattar tanken bakom Open Source - lämna ett meddelande eller skicka ett e-post om dina intressen.  Så börjar vi där. Vi håller alltid ögonen öppna efter individer som har entusiasm och idéer!

Open mind

Open mind

Vi på Linserv är alltid öppna för att investera i nya innovativa teknologier. Vi utvecklar våra kunskaper och färdigheter. Vi älskar nya utmanande frågor om vad vi gör och hur vi gör det.

Team spirit

Team spirit

Vi tror starkt på samarbete. Ingen kan allt men tillsammans kan vi mycket. Vi arbetar tillsammans och hjälper varandra.

Fair play

Fair play

Linserv tror på mångfald när vi rekryterar. Vi är ärliga och öppna med våra kunder och spelar med öppna kort. Vi kräver av alla våra medarbetare att vi är ärliga med både varandra och våra kunder.

Bli en medlem

Hjälp oss forma om världen kring öppen källkod lösningar.

Läs mer ->